Στο Maritime Economic Forum θα παραστεί ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης

Στο Maritime Economic Forum θα παραστεί ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης θα παραστεί στο MARITIME ECONOMIC FORUM | THESSALONIKI | 2019.

Το Συνέδριο φιλοξενείται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ανάπτυξης και Επαγγελματικής Κατάρτισης (CEDEFOP),
Ευρώπης 123, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Το Maritime Economic Forum, μια πρωτοβουλία μη-κερδοσκοπικών φορέων και πολιτών της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει το πρώτο Συνέδριο με θέμα «Η Οικονομία της Ναυτιλίας και της Γαλάζιας Ανάπτυξης στην Θεσσαλονίκη & η αξία της Παιδείας και της επαγγελματικής εκπαίδευσης» .  Στόχος του Φόρουμ είναι να αποτελέσει ένα σταθερό σημείο Διαλόγου και ενημέρωσης για την πόλη της Θεσσαλονίκης για τις θεματικές της οικονομίας της Ναυτιλίας. Για τον λόγο αυτό και το πρώτο Συνέδριο εστιάζει στην ανάγκη δημιουργίας και προώθησης των προοπτικών εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης στην Θεσσαλονίκη : μέσα από την απασχόληση και την παιδεία θα τεθούν οι βάσεις για τις συνθήκες βιωσιμότητας και ευκαιριών για τον κλάδο και τις πολλαπλές διαστάσεις γύρω από την ανάπτυξη του λιμένα και τις ναυτιλίας, τις θαλάσσιες έρευνες και την παράκτια επιχειρηματικότητα .

Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η ελληνική με ταυτόχρονη μετάφραση στα αγγλικά. Η Διοργανώτρια Επιτροπή αποτελείται από μη κερδοσκοπικές εταιρίες και φορείς της Θεσσαλονίκης: MADE GROUP | Greek Energy Forum | Young Entrepreneurs of Thessaloniki –YET | ESIMET- Trademark Owners Companies Association of SE Europe |The Blueprints | Ναυτιλιακή Λέσχη Θεσσαλονίκης.

Η ατζέντα καταρτίστηκε κατόπιν συνεργασίας και προετοιμασίας με την Επιστημονική Επιτροπή που απαρτίζουν καθηγητές και ειδικοί της ναυτιλίας. Επίσημοι Υποστηρικτές του Συνεδρίου είναι η Ναυτεμπορική, η TV100 , η ViLabs.

Μετά το πέρας του συνεδρίου θα γίνει συλλογή των αποτελεσμάτων , συμπερασμάτων και αρθρογραφίας σε μια Έκθεση που θα κυκλοφορήσει ηλεκτρονικά στα ελληνικά και αγγλικά, σε επιμελητήρια και σχολές σε Ελλάδα και Βαλκάνια.
Το Maritime Economic Forum έρχεται ως συνέχεια της άτυπης ομάδας πολιτών The Blueprints που τον Σεπτέμβριο του 2017 διοργάνωσαν την ημερίδα για το World Maritime Day, στην HELEXPO.

Σημειώνουμε για ευκολία τον σύνδεσμο για τις εγγραφές:
https://docs.google.com/forms/d/17tua4-tUK-biRfnP1ku4JVexleosjoZFF81lvGfKlcs/edit#responses

και την ιστοσελίδα για τις λεπτομέρειες.
www.maritimeeconomicforum.orgΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *