Θα πάρουν την απάντησή τους στις δημοτικές εκλογές

Θα πάρουν την απάντησή τους στις δημοτικές εκλογές

Η Δημοτική Κίνηση Θεσσαλονίκης  “Υψίπολις” καταγγέλλει τους βανδαλισμούς στην οικία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και δηλώνει ότι οι πρακτικές τρομοκρατίας και αποσταθεροποίησης που επιλέγουν οι γνωστοί-άγνωστοι της Ακροδεξιάς θα βρούνε απέναντί τους την πλειονότητα των Θεσσαλονικέων ανεξαρτήτως των επιμέρους πολιτικών διαφορών τους.

Καλούμε την Πολιτεία να λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα εναντίον όλων όσοι δρουν στο σκότος με στόχο να πλήξουν τη δημοκρατία και τις αξίες της. [Βλ. και το Δελτίο Τύπου της Τετάρτης 11 Ιουλίου 2018, “Όχι στον σκοταδισμό και τον αντισημιτισμό” ] Ο δημοκρατικός λαός της Θεσσαλονίκης θα δώσει τη δική του βροντερή απάντηση ενάντια στη βία της Ακροδεξιάς στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της “Χρυσής Αυγής”, έχουν εγκαταλείψει τις  θέσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης εδώ και χρόνια. Η κίνησή τους αυτή πέρα από την αδυναμία τους να συμβιώσουν σε ένα περιβάλλον δημοκρατικών λειτουργιών, δείχνει και τη βαθύτατη περιφρόνηση του κόμματος της “Χρυσής Αυγής” απέναντι και σε εκείνους που περιστασιακά, για τους δικούς τους λόγους, ψήφισαν τους υποψηφίους της στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *