Είμαστε υπερασπιστές του δημόσιου χαρακτήρα των                     υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης

Είμαστε υπερασπιστές του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης

Σε εξαιρετικά θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, με το Σύλλογο εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης στα γραφεία του Συλλόγου στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Αναπτύχθηκε ένας ουσιαστικός διάλογος μεταξύ όλων των μελών του ΔΣ και του Γ. Ζαρωτιάδη, συνοδευόμενου από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Γραικούση και την υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας της ΥΨΙΠΟΛΙΣ Αγγελική Τριανταφυλλίδου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και των δυσλειτουργιών που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δήμου εν γένει.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κ. Φούντας υποδέχτηκε τον Γρηγόρη Ζαρωτιάδη λέγοντας ότι υποστηρίζουμε τις υποψηφιότητες που έχουν φιλεργατικά αισθήματα και χαρακτηριστικά και ανάλογες προσπάθειες που διεκδικούν τη Διοίκηση του Δήμου.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της ΥΨΙΠΟΛΙΣ τονίζοντας ότι είναι μια Ανεξάρτητη Κίνηση με πολιτική ταυτότητα και Προοδευτικό Πρόσημο. Για τους υποψηφίους του συνδυασμού επεσήμανε ότι είναι άνθρωποι με επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική εμπειρία, και Κοινωνική Δράση.

Ακολούθως, το λόγο πήραν τα μέλη του ΔΣ οι οποίοι εν πολλοίς περιέγραψαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι ειδικότερα στον κλάδο της καθαριότητας με τις συμβάσεις, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα να μην είναι στελεχωμένες επαρκώς οι υπηρεσίες. Υπερασπίστηκαν το δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πρέπει να δοθούν οι υπηρεσίες σε ιδιώτες». Συγκεκριμένα, τεκμηρίωσαν τη θέση τους στη βάση της διασφάλισης του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών, την ατομική προστασία των συναδέλφων τους και τη στήριξη των συναδέλφων συμβασιούχων.

Στο σημείο αυτό ο υποψήφιος δήμαρχος υπερασπίστηκε το δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών, κάτι άλλωστε που είναι πολιτική του πεποίθηση, εξήγησε τον τρόπο της χρηματοδότησης των έργων τονίζοντας την ανάγκη εναλλακτικών πόρων για το οποίο «θα κριθούμε όλοι μετά τις εκλογές» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Στο τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου είπε ότι «ήταν μια πάρα πολύ καλή συνάντηση, ο διάλογος διεξήχθη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  ενώ είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε έναν καθημερινό άνθρωπο με κατάρτιση και γνώση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *