Επενδύουμε στη συλλογικότητα, στην κοινωνική δράση και στον εθελοντισμό

Επενδύουμε στη συλλογικότητα, στην κοινωνική δράση και στον εθελοντισμό

Στη μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης συμμετείχε η Δημοτική Κίνηση Θεσσαλονίκης “Υψίπολις”. Στελέχη, φίλοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γρηγόρη Ζαρωτιάδη πήραν μέρος στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” κάνοντας πράξη τις βασικές αρχές του προγράμματος του συνδυασμού για συλλογική δράση, άθληση, πολιτισμό, εναλλακτικό τρόπο διαβίωσης.

Για μία πόλη με όσο το δυνατόν λιγότερα αυτοκίνητα. Για ανοικτούς δημόσιους χώρους όπου οι πολίτες θα δημιουργούν, θα επικοινωνούν, θα απολαμβάνουν. Για μία Θεσσαλονίκη που θα κοιτάει στο μέλλον δίνοντας έμφαση στην περιβαλλοντικά και κοινωνικά βιώσιμη ανάπτυξη.

Λίγο πριν από την εκκίνηση, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γρηγόρης Ζαρωτιάδης δήλωσε τα εξής: “Η παρουσία και η συμμετοχή μας συμβολίζει αφενός την αφετηρία της τελικής ευθείας προς τη νίκη για το δήμο της Θεσσαλονίκης. Αφετέρου αναδεικνύει τη σημασία που δίνουμε στις δημόσιες εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού και συλλογικής δράσης. Ως αυριανή δημοτική αρχή θα επενδύσουμε στη συλλογικότητα, στην κοινωνική, δημόσια δράση και στον εθελοντισμό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *