Και ο Βασίλης Χουλιάρας είναι «Υψίπολις»

Και ο Βασίλης Χουλιάρας είναι «Υψίπολις»

Τη στήριξή του στη ΔΚΘ «Υψίπολις» και στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γρηγόρη Ζαρωτιάδη εκφράζει με δήλωσή του ο οικονομολόγος και πρόεδρος της Εταιρίας Οικονομολόγων Θεσσαλονίκης Βασίλης Χουλιάρας.

Συγκεκριμένα ο κ. Χουλιάρας αναφέρει: «Στηρίζω τον αγαπητό μου φίλο και συνάδελφο Γρηγόρη Ζαρωτιάδη και τη Δημοτική Κίνηση “Υψίπολις” καθώς κομίζουν νέα ήθη, τολμηρές προτάσεις και ρεαλιστικές προοπτικές για το μέλλον της Θεσσαλονίκης. Η επαγγελματική και επιστημονική επάρκεια τόσο του ιδίου όσο και των συνοδοιπόρων του, αποτελούν εχέγγυα για μία κοινωνικά δίκαια και περιβαλλοντικά ισόρροπα αναπτυσσόμενη Θεσσαλονίκη”.

Ο Βασίλης Χουλιάρας είναι οικονομολόγος με προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Dijon (1978) και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (2009).

Εργάστηκε ως υπάλληλος στον ΟΤΕ ενώ υπήρξε ανώτερο στέλεχος της Τράπεζας Μακεδονίας Θράκης. Διετέλεσε έκτακτος καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Επίσης επίκουρος Καθηγητής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και Διδάσκων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Οικονομικού Τμήματος ΑΠΘ. Σήμερα είναι πρόεδρος της Εταιρίας Οικονομολόγων Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *