Κατέθεσε την υποψηφιότητα της “Υψίπολις” ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης

Κατέθεσε την υποψηφιότητα της “Υψίπολις” ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, κατέθεσε, σήμερα, στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης Θεσσαλονίκης “Υψίπολις”.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε από απλούς πολίτες, δίχως κομματικές ή άλλου είδους εξαρτήσεις, φθάνει αυτόνομα στις κάλπες της 26ης Μαΐου διεκδικώντας την ψήφο των δημοτών για μία Θεσσαλονίκη Ανεκτική, Πράσινη, Έξυπνη, Δημιουργική, Τολμηρή και Συμμετοχική, για μία Θεσσαλονίκη Μητρόπολη. Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από ανθρώπους που διαθέτουν πολιτικό πρόσημο δεν είναι ωστόσο εγκλωβισμένοι σε κομματικούς μηχανισμούς. Μοναδικό τους μέλημα είναι η διάθεση να δουλέψουν σκληρά για να δώσουν στη Θεσσαλονίκη αυτό που της ανήκει: ένα μέλλον δημιουργικό μέσα από μία περιβαλλοντικά και κοινωνικά βιώσιμη ανάπτυξη.

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της ΔΚΘ “Υψίπολις” Γρηγόρης Ζαρωτιάδης τόνισε τα εξής: “Η “Υψίπολις” είναι εδώ, επιμένουσα, μαχητική, επικίνδυνα ενοχλητική για κάποιους, ευχάριστα ελπιδοφόρα για πολλούς. Πριν από λιγότερο ένα χρόνο ξεκινήσαμε διερωτώμενοι “ποιά πόλη μας αξίζει;”. Συνεχίσαμε ακλόνητοι θέτοντας ζητήματα στην ατζέντα της πόλης μας. Ωριμάσαμε σε μία δημοτική πολιτική συλλογικότητα και καταθέσαμε ένα προοδευτικό, ριζοσπαστικό, συνάμα ρεαλιστικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα συνεχίζουμε να διαψεύδουμε τις Κασσάνδρες και καταθέτουμε ένα ψηφοδέλτιο φρεσκάδας, τόλμης και διεκδίκησης. Στις τρεις εβδομάδες της τελικής ευθείας των εκλογών της 26ης Μαΐου θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πλέον καλά: να εκπλήσσουμε!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *