Να προχωρήσει άμεσα η δημιουργία του Γηροκομείου Τυφλών

Να προχωρήσει άμεσα η δημιουργία του Γηροκομείου Τυφλών

Την ανάγκη άμεσης συντήρησης και ανάδειξης του κτιρίου της Σχολής Τυφλών συζήτησε  ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Κοσμήτορας του Τμήματος Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ Γρηγόρης Ζαρωτιάδης σε συνάντηση που είχε με μέλη της διοίκησης της Σχολής.

Στη συνάντηση τέθηκε επίσης εκτενώς το θέμα της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της Σχολής αλλά και σημαντικού ποσού σε ρευστό που έχει χορηγηθεί και μπορεί να χρηματοδοτήσει τη δημιουργία γηροκομείου τυφλών από το δήμο με την επιστημονική και κοινωνική υποστήριξη της Σχολής Τυφλών.

Ειδικότερα, ως προς αυτό το ζήτημα, ο  Γρηγόρης Ζαρωτιάδης συμφώνησε με την κριτική που διατύπωσαν τα στελέχη της Σχολής Τυφλών για την αναίτια καθυστέρηση ενώ επισήμανε την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση του έργου, από τη στιγμή μάλιστα που οι σχετικοί πόροι, είναι υπαρκτοί και διαθέσιμοι.

Στην επίσκεψη στη Σχολή Τυφλών τον Γρηγόρη Ζαρωτιάδη συνόδευε το μέλος της Δημοτικής Κίνησης “Υψίπολις” Νίκος Φώτου ενώ από την πλευρά της Σχολής παραβρέθηκαν η διευθύντριαΑναστασία Παγούνη, η υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Κατερίνα Αθανασιάδου και το μέλος της διοίκησης Φώτης Μπίμπασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *