Ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχει δεδομένους ηγεμόνες

Ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχει δεδομένους ηγεμόνες

“Ο δήμος της Θεσσαλονίκης δεν έχει δεδομένους ηγεμόνες. Ούτε έχει εξ ορισμού και εκ των προτέρων διεκδικητές. Μέχρι την ημέρα των εκλογών ο δήμος διεκδικείται από 19 υποψήφιους δημάρχους”.

Τη δήλωση αυτή έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γρηγόρης Ζαρωτιάδης σε φιλική συνάντηση που είχε, χθες, με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης, παρουσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, Νίκου Γραικούση, Ζωής Κοταίδου, Κούλη Κωνσταντινίδη, Ειρήνης Οζούνη, Όλγας Παυλίδου, Αντωνίας Στρουμπίνη και Όμηρου Ταχμαζίδη.

Ο επικεφαλής της ΔΚΘ “Υψίπολις” επισήμανε ότι τον προσβάλει προσωπικά το γεγονός ότι ορισμένα ΜΜΕ λοιδορούν τις 19 υποψηφιότητες για τον δήμο κάνοντας λόγο για υποψηφίους… αντιδημάρχους. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να επιδιώξει καμία αντιδημαρχία αφού δεν κατεβαίνει στις εκλογές για να διεκδικήσει θέσεις και αξιώματα.

“Δεν επιδιώκουμε να εξαργυρώσουμε την πολιτική μας δράση. Δεν διεκδικούμε τίποτε άλλο παρά τον δήμο Θεσσαλονίκης” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαρωτιάδης.

ΟΥΖΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Παράλληλα επισήμανε ότι η “Υψίπολις” διαφέρει από τους άλλους συνδυασμούς καθώς κανείς από τους υποψηφίους της δεν έχει θητεύσει σε θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κάτι όμως που αντισταθμίζεται από την επιστημονική και επαγγελματική τους επάρκεια.

“Όλοι τους διαθέτουν τη φρεσκάδα και την τόλμη να προκαλέσουν ρήξεις και τομές” τόνισε ο κ. Ζαρωτιάδης.

Ακόμη ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι η “Υψίπολις” είναι η μόνη δημοτική παράταξη που τολμά να μιλήσει όχι μόνο για την καθημερινότητα αλλά πρωτίστως για το όραμα για τη Θεσσαλονίκη.

“Η εμμονή στη συζήτηση για την καθημερινότητα – όσο σημαντική και αν είναι αυτή – είναι η σύγχρονη διατύπωση του πιο συντηρητικού λόγου” επισήμανε ο κ. Ζαρωτιάδης συμπληρώνοντας: “Η “Υψίπολις” έχει όραμα, έχει πρόγραμμα που ξεκινά από τα μεγάλα, υπερβαίνοντας τις θεσμικές υποχρεώσεις του δημάρχου και φθάνει μέχρι τα μικρά καθημερινά προβλήματα. Γειώνει την κοινωνικά δίκαιη και περιβαλλοντικά βιώσιμη ανάπτυξη που ευαγγελιζόμαστε μέχρι το επίπεδο της κάθε γειτονιάς. Σύνθημά μας είναι: Η ανθεκτική πόλη δεν μας αρκεί. Θέλουμε μία πόλη κοινωνικά δίκαιη και περιβαλλοντικά ισόρροπα αναπτυσσόμενη”.

ΟΥΖΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *