Ο Ζαρωτιάδης και η ΔΚΘ «Υψίπολις» επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο του ΕΚΘ

Ο Ζαρωτιάδης και η ΔΚΘ «Υψίπολις» επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο του ΕΚΘ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Ζαρωτιάδης επισκέφτηκε τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) συνοδευόμενος από τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης «Υψίπολις» Νίκο Δαμιανάκη και Όμηρο Ταχμαζίδη.

Το κλιμάκιο της ΔΚΘ «Υψίπολις» υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης και ο ταμίας Παναγιώτης Παγώνης. Στη συνάντηση που διήρκεσε μια ώρα ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης και ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης αντάλλαξαν απόψεις για την κοινωνικοοικονομική συγκυρία στην Θεσσαλονίκη, τις προοπτικές ανάκαμψης της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που θα συμβαδίζουν με το στοιχείο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της περιβαλλοντικής ισορροπίας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σημαντικές παραγωγικές μονάδες στη Θεσσαλονίκη και τις δράσεις του ΕΚΘ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα. Ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Ζαρωτιάδης με αφορμή τη σημερινή συνάντηση προέβη στην εξής δήλωση: «Το ΕΚΘ είναι ο πρώτος από τους θεσμούς των κοινωνικών εταίρων που επισκεπτόμαστε, μετά τις συναντήσεις μας με τη διοίκηση της Εταιρείας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης και τη διοίκηση της ΕΣΗΕΜΘ. Η επιλογή μας δεν ήταν τυχαία και σηματοδοτεί τις κεντρικές μας προτεραιότητες: η ανάπτυξη της οικονομίας της πόλης, η δημιουργία νέων, βιώσιμων θέσεων απασχόλησης και η υπεράσπιση / ενίσχυση των εργασιακών δικαιωμάτων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *