Γρ. Ζαρωτιάδης: Το 2019 η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει στρατηγικό όραμα

Γρ. Ζαρωτιάδης: Το 2019 η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει στρατηγικό όραμα

Τι ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Την άποψη πως το 2019 η Θεσσαλονίκη “πρέπει να αποκτήσει στρατηγικό όραμα”, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών σε θέματα καθαριότητας, ασφάλειας, μετακίνησης και περιβάλλοντος, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος στον κεντρικό δήμο, με την κίνηση “Υψίπολις”, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης.

   Σε συνάντηση με δημοσιογράφους, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο κ. Ζαρωτιάδης μοίρασε ευχές για το νέο χρόνο, εκτιμώντας πως οι Θεσσαλονικείς στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου θα ψηφίσουν “επιλογές που βγάζουν φρεσκάδα και εμπειρία επαγγελματική και επιστημονική”.

   Αναφορικά με τις συζητήσεις που γίνονται με συγκεκριμένες ομάδες, υποψήφιους και εκπροσώπους κομμάτων, για τη διερεύνηση προγραμματικών συγκλίσεων και του ενδεχόμενου ευρύτερων συνεργασιών στις δημοτικές εκλογές, ο κ. Ζαρωτιάδης είπε: “Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις διαδικασίες αλλά εκφράζουμε αμφιβολίες για το αποτέλεσμα”.

   Για το ίδιο θέμα, η κίνηση “Υψίπολις” σε ανακοίνωσή της συμπληρώνει: “Κατανοούμε την αγωνία κάποιων να ηγηθούν ή να συμπεριληφθούν στην ηγετική ομάδα ενός ενιαίου σχήματος. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να αντιταχθούμε στον εμπαιγμό του λαού της Θεσσαλονίκης και σε λογικές παλαιοκομματικού παραγοντισμού, οι οποίες άλλωστε έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών. Τιμάμε την πόλη που μας τιμάει. Γιατί είναι τιμή να ζεις στη Θεσσαλονίκη”.

ΑΠΕ-ΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *