«Υψίπολις» τιμάμε μια πόλη που μας τιμάει

«Υψίπολις» τιμάμε μια πόλη που μας τιμάει

Ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης υποψήφιος δήμαρχός για τον δήμο Θεσσαλονίκης  στην συνάντηση του με εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δήλωσε ότι αποδέχτηκε την πρόσκληση για συζήτηση με συγκεκριμένες ομάδες , υποψήφιους και εκπροσώπους κομμάτων για την διερεύνηση προγραμματικών συγκλίσεων και του ενδεχόμενου ευρύτερων συνεργασιών στις δημοτικές εκλογές.

Συζητήσαμε για την σύγκλιση των όμορων πολιτικών δυνάμεων που στη δημοσιότητα ορίζονται με το πολιτικώς αδόκιμο και παραπλανητικό όρο «κεντροαριστερά». Πολύ σύντομα φάνηκε ότι για πολλούς η συζήτηση για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων προγραμματικών συγκλίσεων προσέλαβε προσχηματικό χαρακτήρα , δείχνοντας μια αδόκιμη βιασύνη για άμεση  μετατροπή της σε υπόθεση αναζήτησης, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, κοινού θποψηφίου και υποτιθέμενη ενιαία κάθοδο στις εκλογές.

Και κατέληξε ο κος Ζαρωτιάδης. «Επειδή σεβόμαστε τον εαυτό μας, αλλά πολύ περισσότερο επειδή σεβόμαστε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης οφείλουμε να αντιταχθούμε σε τακτικές που καταλήγουν στην πράξη να περιθωριοποιούν τον ουσιαστικό, προγραμματικό λόγο.»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *