Την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης

Την επίσημη υποψηφιότητά του για τον δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο οικονομολόγος Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, ως επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Υψίπολις – Η πόλη που μας αξίζει”.

Ο κ.Ζαρωτιάδης, σε συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η “Υψίπολις” θα διεκδικήσει τον κεντρικό δήμο “διότι είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε” και “διότι τολμάμε να συγκρουστούμε με τις λανθασμένες νοοτροπίες, τα κακώς κείμενα, τις συντηρητικές πρακτικές”.

Παρουσίασε έξι άξονες με συγκεκριμένες προτάσεις για μια Θεσσαλονίκη ως “Μητρόπολη, Ανεκτική, Έξυπνη, Πράσινη, Δημιουργική, Τολμηρή”, ενημερώνοντας πως το επόμενο διάστημα θα αναδειχθεί το πρόγραμμα της κίνησης και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.

Ερωτηθείς για την πληθώρα υποψηφίων υποστήριξε πως “η ανάδειξη περισσοτέρων υποψηφιοτήτων είναι υγεία”. Πρόσθεσε πως η “Υψίπολις” προτάσσει “συγκεκριμένες ιδέες και οράματα, συγκεκριμένες πολιτικές και όχι κομματικές ταυτότητες” και επιδιώκει ευρύτερες συνεργασίες και γόνιμη επικοινωνία με όλους.

Αναφορικά με το έργο της διοίκησης Μπουτάρη, ο κ.Ζαρωτιάδης είπε πως επιθυμεί την ενίσχυση της Θεσσαλονίκης ως “ανοιχτή και ανεκτική πόλη”, ενώ σχολίασε την πρόταση του συνυποψηφίου του, Νίκου Ταχιάου, για την καθαριότητα λέγοντας πως “η ανάθεση σε ιδιώτη είναι εύκολο πράγμα και δεν είναι καινοτόμο. Εμείς είμαστε εδώ όχι για να αναθέσουμε, αλλά για να σηκώσουμε τα μανίκια”.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *